Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Lago di Candia, Amirandes Hotel, Κρητη, Γούβες


Διαβάστε αυτά που οι άλλοι σας κρύβουν................ (Σύλλογος ΟΧΙΠΙΑΘΥΜΑ-VICTIMNOMORE).


Επίσκεψη στο Lago di Candia 4 φορές κατά το διάστημα 12-22/8/2009.

Πρόκειται για ένα πραγματικά πανέμορφο εστιατόριο το οποίο από την μια πλευρά κατακύζεται από τα νερά της τεχνητής λίμνης του ξενοδοχείου και από την άλλη από την θάλασσα την οποία έχει κυριολεκτικά μπροστά του.


Προτιμήστε το για να δειπνήσετε την ώρα του ηλιοβασιλέματος προκειμένου να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.


Στα του φαγητού τώρα το εστιατόριο περιλαμβάνει μια πολυ μικρή κάρτα ενδεικτική τις περισσότερες φορές προσεγμένου και νόστιμου φαγητού (να φοβάστε τα εστιατόρια που σερβίρουν με 2 άτομα προσωπικο 60 + πιατα..... ).


Το μενου περιλαμβανει 3 ορεκτικα, 5 σαλατες, 5 ζυμαρικα, 4 κρεατικα και 4 ψαρια.


Στο καλοσωρισμα ο σεφ εκτος απο ξυνοτυρο, ελιες παρμεζανα και ποικιλια ψωμιων, κερναει ενα μικρο ορεκτικο διαφορετικο καθε βραδυ (ξεχωρισαμε το προσουτο με γεμιση συκο και σαλτσα πορτοκαλι και τον κολοκυθοανθο με γεμιση καβουρι και γαριδα).

Απο σαλατες διαλεξτε αυτην με τον τονο, ενω το ναπολεων αστακου ανηκει μαλλον στις κακες στιγμες του μενου.

Απο κυριως ξεχωρισαμε το αρνακι κοτσι με ρυζοτο (μια παραλλαγη του γαμοπιλαφου), πεντανοστιμο ζουμερο και με σπανιο ψησιμο στο κρεας, το αγριογουρουνο με μακαρονια γκρατινε και το μοσχαρακι γαλακτος φιλετο με φουα γκρα.

Χωρις να υστερουν σημαντικα αλλα με περιθωρια βελτιωσης το ριζοτο με σαφραν και γαριδες και το ταλιολινι με καβουρι και χτενια.

Απο γλυκα δοκιμαστε οπωσδηποτε το ομονυμο με το ξενοδοχειο γλυκο Amirandes το οποιο είναι καταπληκτικο και θα ολοκληρωσει τελεια ενα τελειο δειπνο.

Αποφυγετε το μιλφει με φραουλες και το τραγανο μπισκοτο αιγινης με σοκολατα μους.

Στα μειον του εστιατοριου οι τσιμπημενες τιμες (ειδικα στα γλυκα) και το υπερβολικο δηθεν καποιων σερβιτορων (το ακους ψηλε.....??) οι οποιοι και δεν διαθετουν γνωσεις σχετικα με το μενου και προσπαθουν να καλυψουν την αγνοια τους με γλοιωδη κοπλιμεντα..... (major ass kissing!)

Μολις ολοκληρωσετε το δειπνο σας παραμεινετε για πολυ ομορφη ζωντανη μουσικη απο ενα ζευγαρι με πολυ καλες φωνες που θα σας ταξιδεψουν με τραγουδια Sinatra, fly me to the moon κα. δινοντας σας μια σπανια εμπειρια.

Τελος σχετικα με το κρασι θυμηθειτε το οτι το καλο δεν ειναι παντα το πιο ακριβο!

Συνολικα για 2 ατομα πληρωσαμε απο 120-210 ευρω με μπουκαλι κρασι)

Βαθμολογια 7/10

Αξιζει σιγουρα μια επισκεψη παρα το κοστος (απο τα κρυφα διαμαντια της Κρητης)

Η στήλη επισκέπτεται τα εστιατόρια χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση και γευματίζει αποκλειστικά με δικά της έξοδα και χωρίς την ύπαρξη καμίας οικονομικής ή εμπορικής συναλλαγής με το εστιατόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου